3, 2, 1… Julkaise!

Rec Space on digitaalinen tuotantoalusta, jonka avulla tuomme luovan tuotannon 20-luvulle – luistavampana kuin koskaan aikaisemmin.

1. Aloita nyt

Soita, meilaa tai täytä tuotantolomake. Teemme ehdotuksen tuotannosta ja saat sähköpostiisi linkin tarjoukseen Rec Space -tuotantoalustassamme. Tutustu tarjoukseen ja vahvista tuotannon aloitus suoraan selaimessasi.

2. Seuraa tuotantoa

Voit osallistua tuotantoon juuri sen verran ja juuri silloin kun itse haluat. Rec Space -tuotantosivulla projektin yksityiskohdat ja materiaalit ovat aina reaaliaikaisesti saatavillasi.

3. Lataa tiedostot

Lataa lopputulokset helposti julkaisuun optimoituina tiedostoformaatteina. Voit samalla antaa arviosi koko tuotannosta.
Kaikki on nyt valmista julkaisuun!

20-luvun luova tuotanto on myös paljon muuta.

Suunnitelmaasi istuva budjetti

Optimoimme tuotantojamme eri tarpeisiin istuvasti ja toteutamme budjettineutraalisti jokaiseen suunnitelmaan sopivankokoisen tuotannon.

Julkaisutahtiisi ehtivä aikataulu

Tehokkaat toimintatapamme ja tapamme käyttää digitaalisia työkaluja jokaisessa tuotannon vaiheessa mahdollistaa tuotantojen toteuttamisen tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Materiaalisi yhdessä paikassa

Me huolehdimme tiedostojen hallinnasta ja versioista, jotta sinun ei tarvitse. Materiaalit ovat aina saatavilla Rec Space -sivullasi ja voit jakaa sivun helposti omalle tiimillesi.

Yleisiä kysymyksiä

Kuinka paljon minun ja tiimini aikaa vaaditaan tuotannossa?

Niin paljon kuin sinä tai tiimisi haluatte. Teemme mielellämme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä, mutta voit halutessasi myös ulkoistaa meille kaiken.

Milloin maksan?

Laskutamme lähtökohtaisesti puolet projektin aloittamisen yhteydessä ja loppuosan hyväksytyn lopputuloksen jälkeen. Tällöin maksuehtomme on 14 vuorokautta. Mikäli tarvitset joustavampaa maksuaikaa tai -järjestelyä, tarjoamme myös muita vaihtoehtoja. Kysy lisää projektin aloittamisen yhteydessä.

Voinko osallistua kuvauksiin?

Ehdottomasti! Tuotantopäivä kuvauksissa on luultavasti hyvin erilainen tavalliseen työpäivääsi verrattuna, joten kuvaukset tarjoavat myös mukavan irtioton arjesta.

Let's Rec 'n' Roll!

Soita tuottajalle:
+358 961 500 600