Perustajien kirje

← Takaisin yritys-sivulle

Julkaistu Recin perustamisen 2-vuotispäivänä 2.2.2022.

Paljon onnea 2-vuotias Rec!

Muistamme kuin eilisen, miten ensimmäinen kevääsi oli yhtä konttaamista. Maailma taisi vaikuttaa hieman pelottavalta – tai ainakin kovin kummalliselta.

Pikkuhiljaa aloit kuitenkin ottaa ensimmäisiä askeleitasi ja löysit kiinnostuksen kohteitasi. Videoiden ohella valokuvaaminenkin alkoi tuntua omalta jutultasi.

Kuljit rohkeasti omia polkujasi ja ihmettelit monien kaltaisiesi tapoja ja käytäntöjä. Olit silloin pieni taivaanrannanmaalari, joka haaveili luovan tuotannon uudistamisesta. Tosin, tämä taitaa päteä edelleenkin…

Oodi luistavuudelle

Vuoden ikäisenä aloit puhua luistavuudesta ja loistavuudesta. Alussa luulimme sitä vain jokelteluksi, mutta siirryitkin pian sanoista tekoihin.

Päätit rakentaa luovan tuotannon leikkikentän, Rec Spacen. Joku toinen sanoisi sitä digitaaliseksi tuotantoalustaksi, mutta sinulle se on kuin toinen maailma. Maailma, jossa luova tuotanto on nopeaa ja helppoa. Maailma, jossa tuotantoja ja budjetteja pystyy seuraamaan läpinäkyvästi. Maailma, jossa tuotantoyhtiö on luonnollinen jatke asiakkaan tiimille.

Joskus on kieltämättä hieman jännittänyt, satutatko itseäsi luovilla keksinnöilläsi. Olet osoittanut olevasi rohkea ja kekseliäs. Siksi olemme valtavan ylpeitä sinusta, emmekä malta odottaa, mitä on vielä tulossa.

Uusi kuosi 2022

Merkkipäiväsi johdosta alkaa myös uusi kuosi 2022. Punaista, valkoista ja mustaa. Hieman olemme miettineet, liittyykö tämä jotenkin uhmaikään… Ei kai sentään vielä murrosikään?

Mutta oli ulkokuoresi miten uusi tai punainen tahansa, tiedämme, että sydämesi on paikallaan. Haluat luoda sisältöä, joka muistetaan sydämissä. Toimintasi pohjautuu arvoillesi ihmisyydestä, intohimosta ja kehityksestä. Ja juontaahan Rec-nimesikin latinankielisestä kantasanasta ’cor’ eli sydän.

Go little Recstars!

Mutta mikä tekee sinusta, Rec, juuri sinut?

Sanotaan, että ihminen on lähimpien ystäviensä keskiarvo. Sinun kohdallasi ystävät – tai kuten sinä sanoisit, Recstars – ovat kaikki kaikessa. Voisi jopa sanoa, että he muodostavat sinut ja koko tuotantosi.

Uskot, että ystävyyttä voi olla yli yritysrajojen ja koet suurta riemua, kun luovissa tuotannoissasi vallitsee lämminhenkinen ja luovuutta poriseva ilmapiiri.

Siispä toivotamme sinulle Rec ja kaikille Recin tuotannoissa mukana olleille Recstarsseille eli luoville ammattilaisille kaikkea hyvää jatkoon.

Uudistakaa luovaa alaa. Kehittäkää luovia tuotantoja. Kertokaa tarinoita, jotka jättävät muistijäljen sydämiin ja saavat ihmiset hakeutumaan yhä uudestaan ja uudestaan luoviin leikkeihinne Rec Spaceen.

Me uskomme teihin koko sydämestämme. Ja uskomme, ettemme ole ajatustemme kanssa yksin.

Go little Recstars!

Rakkaudella,
Joona, Miika, Eetu, Markus

Let's Rec 'n' Roll!

Soita tuottajalle:

+358 961 500 600